Find en god rutine til når børnene er lagt i seng

  • af
Find en god rutine til når børnene er lagt i seng

Det er en speciel følelse, når ens børn bliver store. Man skal købe ting til skolestart som f.eks. skoletaske og madkasse. Det kan føles, som om de først lige er begyndt i børnehaven, men de skal også ud og være selvstændige. Men selvom de er begyndt i skole, er de ikke helt gamle nok til at blive længe oppe. Derfor kan det være rart, at man kan få tid til at arbejde eller læse en bog, når de er blevet lagt i seng.

En god natterutine

Når du har sagt godnat til dine børn, er der pludselig lidt mere ro på. Men hvis du er en natteravn, ved vi begge godt, at du ikke lægger dig til at sove. Derfor er der forskellige ting, du kan lave, før du går til køjs.

Pas på din hud

Som enhver voksen, får du højst sandsynlige mærkbare tegn på din hud, når du bliver ældre. Det er vigtigt at drikke vand, men solen er faktisk den største synder mod rynker. Sundhedsstyrelsen anbefaler solcreme med faktor 15 for at beskytte din hud. Om natten kan du hjælpe din hud ved at bygge en hudrutine med en ansigtsvask og natcreme.  

Underholdning

Udover at læse en god bog eller se en film, kan det være en god idé at få vennerne på besøg om aftenen. Men fordi børnene sover, kan man ikke ligefrem sidde og snakke højlydt ved bordet. Hvad er løsningen? Et spil poker. Det er underholdende og sørger for en sjov aften for dig og dine venner. Når I har styr på pokerreglerne og har jetoner, er det med at komme i gang. Hvis I skal gøre noget ekstra ud af det, kan I tage fint tøj på, som hvis I var på casino.

Det er små ting, som kan gøre aftenen lidt sjovere, når børnene for længst er gået i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *