Brug HAY kasser på børneværelset

  • af
Hay kasse

HAY kasser er blevet en populær del af indretningen i de moderne danske hjem, og særligt på børneværelserne har HAY kasserne fået sneget sig godt og grundigt ind. Opbevaring af legetøj kan ofte være et stort problem på børneværelserne, særligt hvis der ikke er meget plads på barnets værelse til store og tunge opbevaringsmøbler til børn. Legetøjsopbevaring er noget af det der er sværest at finde til børneværelset, både fordi det skal være nemt for børnene at håndtere selv, men det skal også kunne indeholde meget legetøj, og så skal der være plads til det på børneværelset.

Med HAY kasser på børneværelset får i rig mulighed for opbevaring, som hverken tager for meget plads, eller er svært for barnet at håndtere. HAY kasserne har et let udtryk, samtidig med at de er fyldt med de fineste farver, som vil sætte et personligt præg på ethvert børneværelse. Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af HAY kasser i forskellige farver og i alle tre størrelser, derfor kan du nemt finde en HAY kasse som opbevaringskasse på børneværelset. HAY kasser er blevet så populære at bruge i hele hjemmet, at i med de flotte farver på HAY kasserne kan skabe en rød tråd i hele hjemmet, ved at bruge HAY kasser i flere forskellige rum i jeres hjem.

HAY kasser på børneværelset

Der er så mange ting HAY kasserne kan bruges til på børneværelset, at i hurtigt vil opdage at i får brug for flere, næsten lige meget hvor mange i har købt. HAY kasserne kommer i 3 forskellige størrelser, hvilket giver jer rig mulighed for virkelig at få organiseret alt på børneværelset, så både i og jeres barn nemt kan finde alt hvad i skal bruge på barnets værelse. HAY kasserne er også nemme at folde sammen når de ikke er i brug, så de nemt kan opbevares uden de fylder ret meget – så har i altid en HAY kasse liggende når behovet skulle melde sig for mere opbevaring. HAY kasserne kan blandt andet bruges på børneværelset til:

  •       Opbevaring af legetøj – HAY kasserne er helt perfekte til opbevaring af barnets legetøj, fordi de giver barnet et let overblik over hvilket legetøj der er i kasserne. Med HAY kasser som legetøjsopbevaring får i et let udtryk på børneværelset, samtidig med at alt legetøjet er organiseret. Barnet kan blandt andet opbevare sine legetøjsbiler eller alt dukke tøjet i en HAY kasse, så barnet nemt kan tage en kasse frem med lige netop det i, som barnet gerne vil lege med.
  •       Organisering af børnetøjet – Børnetøj er så småt, at det kan være svært at folde det sammen og have det i bunker, uden bunken hurtigt vil vælte. Med HAY kasser er det nemmere for jer at organisere børnetøjet, fordi i kan have en HAY kasse til bluser, en HAY kasse til bukser, samtidig med at i kan samle alle barnets strømper i en HAY kasse. På den måde ved i altid hvor i kan finde de forskellige beklædningsdele, og så er det nemmere at finde tøj til barnet i en travl hverdag. HAY kasserne kan nemlig både bruges i et tøjskab til børn, eller i en børnekommode.
  •       Få styr på puslepladsen – Når der skal skiftes ble eller barnet skal i bad, så er det bare rart at have alt hvad man skal bruge lige ved hånden. Med HAY kasser ved puslepladsen kan i nemt få styr på alle pusle og pleje sagerne, og på den måde skal i ikke bruge tid på at lede efter de ting i skal bruge. Brug for eksempel en HAY kasse til barnets cremer, salver og sæber, en HAY kasse til stofbleer eller en HAY kasse til bleer, så i slipper for at have den store pakke bleer stående fremme.
  •       Få samlet alt legetøjet – Hvis dit barn har store samlinger af legetøj, for eksempel LEGO klodser eller Brio, kan i med HAY kasser få samlet hele samlingen, i én og samme kasse. På den måde behøver barnet kun at skulle tage en enkelt kasse frem, når han eller hun gerne vil lege med sin samling af legetøj. Hvis barnet har en stor samling, vil det være en fordel at bruge HAY kasser large, men hvis samlingen er mindre, kan en HAY kasse medium eller en HAY kasse small også sagtens bruges.
  •       Opbevaring under sengen – HAY kasser large passer helt perfekt under en tremmeseng eller en juniorseng, hvilket giver jer mulighed for lidt ekstra opbevaring på børneværelset, uden det tager unødvendig plads. I kan nemt opbevare overtøj eller børnespil i de store HAY kasser under sengen, så kan de nemt tages frem når indholdet af HAY kasserne skal bruges.

Få billige HAY kasser hos Little Happy

Som medlem hos Little Happy kan du spare mange penge på dine HAY kasser, hvilket er en fordel, for du ender nok med at bruge rigtig mange HAY kasser, når du først har fundet ud af hvor flotte og praktiske de er. Hos Little Happy kan du i gennemsnit spare 30% på alle HAY kasser, når du er medlem. På den måde kan du roligt shoppe en masse HAY kasser, uden du skal være bange for at blive ruineret. Little Happy har et bredt udvalg af de populære farver fra HAY, og du kan nemt kombinere de farver, som du synes passer rigtig godt sammen. Med HAY kasser i lige netop den farvekombination som du kan lide, kan i få sat et farverigt og meget personligt præg ikke kun på børneværelset, men faktisk i hele hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *