Spændende legetøj til indlevelse

når barnet stadig er i en stor tumlingsalder fuld af nysgerrighed og behov for at kunne forstå og koble tingene sammen er det en fantastisk god ide at hjælpe legelysten afsted med legetøj som tager udpluk i virkelighedens verden. 

Der findes utroligt mange gode produkter til dette, som Bruder legetøj hvor der allerede fra 3 års alderen findes et utroligt stort udvalg af store virkelighedstro legetøjsprodukter som dit barn vil bruge mange timer på at at styre, dreje og gennemgå med mand og hest og hvad der nu ellers findes. De mange fine detaljer sørger for at holde fokus og interaktion meget længe og du vil hurtigt opleve at barnet nemt glider ind fantasiens leg. Størrelsen på legetøj til denne alder er ret stort, simpelt og tåler mange stød og slag, specielt når det er leg i opdagelse og ikke den fine detaljerede leg.

Når barnet bliver lidt ældre fra 4-5 års alderen åbner det også op for en helt ny leg hvor de mere avanceret maskiner kan utroligt mange af de ting som virkelighedens maskiner også kan. Her bliver det spændende at kunne koble forskellige redskaber og bruge det ligesom det bruges i virkeligheden. Legen i dette foregår meget mere i realistisk leg og der hentes konstant inspiration i alle maskinerne som barnet med stor nysgerrighed betragter i hverdagen, som selvfølgelig også skal prøves af hjemme med de rigtige maskiner.

Bruder legetøj kan selvfølgelig både skylles af, rengøres eller tages med i badet. Det velegner sig derfor fint som både ude og indendørs legetøj og skulle det komme med en tur i sandkassen fordi det lige var skægt at kombinere sandkasse og legetøj så kan sandet altså nemt skylles ud af maskinerne uden at det sætter sig fast i alle de fine fungerende led.

Alle maskinerne kan også nemt gemmes og tages frem igen når der er behov for at skulle skifte rundt i legetøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *