Ting du har brug for til babyen

 
05-11-2011
Baby

Som nybagte forældre er der mange babyting, man har brug for til sit barn, og mange ting som gør livet nemmere for forældrene.

Sut
En sut er noget en baby forbinder med tryghed, derfor vil babyen tit falde til ro, når den får en sut. Derfor er en sutter helt nødvendig, hvis man har en baby.

Ammepude
Hvis du ønsker at amme, så bør du anskaffe dig en ammepude. En ammepude er designet til, at hjælpe både til dig og dit barn i forbindelse med amning.

En ammepude gør det letter for dig at amme dit barn, da du ikke selv skal sørge for at løfte barnet op til brystet under amningen. En ammepuden skal give optimal støtte til dine arme, nakke og ryg. Det gør, at dit barn kommer til at ligge rigtigt under amningen. Ved at barnet ligger godt på ammepuden gør det amningen nemmer, og barnet sutter bedre, hvilket gør, at du vil kunne undgå ømme og ødelagte brystvorter.

Aktivitetstæppe
Et aktivitetstæppe vi kunne holde babyens opmærksom i lange perioder. Det giver ikke kun lidt fred til forældrene, men også mulighed for babyen til at forbedre sig motorik.

Badekar
Når du skal bade babyen, så har du brug for er lille badekar, som passer til babyens størrelse.

Babyalarm
En babyalarm er en nødvendighed, hvis dit barn f.eks. skal sove udenfor i en barnevogn. Men en babyalarm behøver du ikke være bange for at barnet ligger og græder længe inden du høre det.

Sutteflaske
Der kan være mange grunde til, at man ikke ammer sit barn. Hvis det ikke kan lade sig, så har du behov for sutteflasker.

Uro
En uro der sider en beroligende lyd og drejer rundt kan holde en baby´s opmærksomhed længe, og dermed give lidt fred til forældrene

Barnevogn
En barnevogn bliver man nød til at have. Der gælder om at købe en barnevogn, som babyen kan vokse med. Samtidig er det vigtigt at den kan køre i det terræn, hvor du går ture. Det gå f.eks. ikke med en barnevogn med små hul, hvis du går ture i meget ujævnt terræn.

De store barnevognsmodeller, er mere stabile, når du f.eks. er ude og gå en tur i skoven, køre i grus, sand osv. Men en lille barnevognsmodel kan være mere praktisk hvis man bor inde i byen, eller ikke har så meget plads.

Babyseng
En babyseng som babyen ikke kan falde ud af, er også en nødvendighed. Det kan være en vugge eller en tremmesenge.

Puslebord
Et puslebord er også godt at have, hvis man vil have en god arbejdsstilling, når man skifter babyen.

Autostol
En autostol der bestykker din baby, er en helt uundværlig babyting, hvis du har en bil. Så snart du skal hjem fra hospitalet, har du brug for en autostol. Du skal altid vælge en autostol, som passer til barns vægt.

Babystol
En babystol er også nødvendig, når babyen skal sidder med ved bordet.

 
 
Find information om: børn forum børneguide tips portal Alt om børn
(Hovedkategori: Gode råd)